lagerpriser.blogg.se

Jag skriver för Lagerpriser.nu som är en svensk nätbutik med coola prylar till bästa priserna. Jag testar olika saker jag köper från lagerpriser.nu. Lagerpriser som startade i Norge har massor av coola och roliga prylar av kända märken inom kategorierna Hem & Trädgård, Strand & pool, Hobby & Fritid, Sport & Träning, Lek & Spel, Teknik, Skönhet & Hälsa med massor av avslappningsprodukter.

Skohylla (50 Par)

Kategori: Allmänt, Skohyllor

 

En skohylla du inte kan leva utan..

Vad ska jag ha på mig? Nästan alla svenskar har aldeles för mycket skor och kläder, många har faktiskt svårt att stänga garderoben för att den är överfull. Ändå tycker vi att vi inte har något att sätta på oss. Vi kan titta lite närmare! Drygt 4000 personer från Skandinavien tycker de har aldeles för mycket skor som varken matchar behov eller möjlighet att förvara dem. Alla är överens om att det blir ett problem i vardagen. Problemet är att alla svenskar har aldeles överfulla garderober  med sommarskor, vinterskor, sandaler och stövlar. Kolla in skohyllan här

Ingenting att ta på sig

Trots överflödet av skor och kläder tycker svensken att de inte har något att ta på sig. Det beror säkerligen på att de inte hittar sina favoritskor utan förvarar allt i ett skåp eller garderob. Vi svenskar framstår som samlare och har säkert ett och annat att lära från våra närmsta grannar som t ex Norge.  Dessutom tycker lite över hälften av svenskarna att de kan leva med bara hälften av garderoben – ett sätt skulle vara att ha bra förvaring för t ex skor. ”en skohylla”.  Det skulle bli både lättare och roligare att välja skor om man kujnde organisera sin garderob.  Man spar så mycket tid också, att inte behöva rota i en hög skor efter favoritparet som passar just till den klänningen. Bra tips till dig som vill börja rensa är att ta en hylla i taget – en garderob i taget ”sätta delmål” inte rensa upp i allt på en gång. Bättre förvaring skulle spara tid menar nordborna. Därför kan vi på Lagerpriser erbjuda den lättmonterade skohyllan från InnovaGoods. En produkt som kommer att passa dig perfekt för ditt nya liv utan oordning. Vi har den perfekta lösningen och kan erbjuda ett flertal skohyllor i olika storlekar och varianter. Dessutom är skohyllan mycket enkel att montera. Hos oss kan du välja på skoställ 50 par, skoställ 30 par, skoställ för dörren 36 par, Skoställ Dörrställ (36 par) och Skoställ 50 Shoes Rack.