lagerpriser.blogg.se

Jag skriver för Lagerpriser.nu som är en svensk nätbutik med coola prylar till bästa priserna. Jag testar olika saker jag köper från lagerpriser.nu. Lagerpriser som startade i Norge har massor av coola och roliga prylar av kända märken inom kategorierna Hem & Trädgård, Strand & pool, Hobby & Fritid, Sport & Träning, Lek & Spel, Teknik, Skönhet & Hälsa med massor av avslappningsprodukter.

KROPPSKUDDEN ...snart på Lager

Kategori: Allmänt

 

Har du haft problem med att täcket och lakan alltid ligger i en stor boll och ihoptrasslade mellan knäna. Din kudde alltid på golvet – timmar av skruvande och försök att sova. Med kroppskudden kommer du att hitta en perfekt och skön sovställing. Kroppskudden ger dig stöd för ryggen och nacken men även benen när du sover. Du behöver inte längre använda ditt täcke för att stödja upp för att få den optimala ställingen för att ligga bekvämt. Den u-formade kroppskuddens insida följer din kropp och gör att du ligger stabilt när du sover på sidan.

Du kan även använda kudden när du tittar på TV i soffan. Passar utmärkt för gravida kvinnor eftersom den anpassar sig efter kroppen och ger behaglig avlastning och stöd för magen och benen när du sover.