lagerpriser.blogg.se

Jag skriver för Lagerpriser.nu som är en svensk nätbutik med coola prylar till bästa priserna. Jag testar olika saker jag köper från lagerpriser.nu. Lagerpriser som startade i Norge har massor av coola och roliga prylar av kända märken inom kategorierna Hem & Trädgård, Strand & pool, Hobby & Fritid, Sport & Träning, Lek & Spel, Teknik, Skönhet & Hälsa med massor av avslappningsprodukter.

Myggarmband med citronellaolja

Kategori: Allmänt, Hem och Trädgård, Insektsmedel

 
 
Nu är myggen här igen tillsammans med sommaren är det outhärdligt. Jag såg på nyheterna att i Gävleborgslän har myggen slagit till ordentligt. Det är inga vanliga mygg utan en väldigt aggressiv myggsort som attackerar aggressivt. Det är så outhärdligt att människor  och djur måste stanna inne. De stora mängderna mygg fortsätter att vara ett problem för många av de boende längs nedre Dalälven. Men det är inte vem som helst som får lägga ut myggift i sitt närområde.
 
 
 
Vad som behövs är bekämpning av myggor och det ska jag testa med ett myggarmband med citronellaolja som jag har beställt från Lagerpriser.nu. Kanske det är lite klent intill dalälven, men jag har testat det här ute på min terrass i går kväll. Först testade jag att sätta mig utan myggarmbandet på mig och det var ett 10 tal myggor som ville kalasa på mitt goda blod. Det var rent ut sagt otrevligt att sitta ute utan myggarmband. Både knott och mygg attackerade mig helt vilt. Jag öppnade förpackningen och ett härlig (för mig inte för myggen) god doft av citron spred sig runt omkring mig. En stark lukt av citronella som gör så att myggen inte vill vara i närheten.
 
 
Jag gick in igen och satte på mig armbanden, ett armband för mygg på varje handled. Nu ska vi se vad som sker… Det var precis som myggorna försvann direkt, jag var väldigt tveksam till detta myggarmband men förstod snabbt att det verkligen funkar. Jag vill rekomendera detta myggarmband med citronellaolja – verkar jättebra på sommarkvällarna… om du inte är i nedre Dalälven förstås. Då kanske du behöver något annat hjälpmedel. Du kan köpa Myggarmband med citronellaolja här!