lagerpriser.blogg.se

Jag skriver för Lagerpriser.nu som är en svensk nätbutik med coola prylar till bästa priserna. Jag testar olika saker jag köper från lagerpriser.nu. Lagerpriser som startade i Norge har massor av coola och roliga prylar av kända märken inom kategorierna Hem & Trädgård, Strand & pool, Hobby & Fritid, Sport & Träning, Lek & Spel, Teknik, Skönhet & Hälsa med massor av avslappningsprodukter.

Magnetiskt insektsnät

Kategori: Allmänt, Hem och Trädgård, Insektsmedel

Grymt nät! jag har testat det..Nu kommer du äntligen få bukt med insekterna och njuta i sommar! Det är slut på stängda dörrar som gör att det blir dålig instängd luft hemma. Vad man vill göra är att öppna alla dörrar till huset eller balkongdörren i lägenheten så hela hemmet blir vädrat. Storstäda hemma och få rent efter vinterns mörka dagar. Detta Magnetiska insektsnär är mycket enkelt att installera och använda – med sin mittenöppning är det mycket enkelt att gå igenom dörren utan att myggor eller flugor kommer in som ovälkomna gäster. Insekter som flugor, mygg och getingar är inga varelser du vill ha hemma som både stör dig när du äter eller på natten när du sover. Nätet är tillverkat som ett lätt nät som släpper in ljuset på ett naturligt sätt. Ett fantastiskt dörrnät där både människor och husdjur enkelt kan gå igenom tack vare dess snabba öppning och automatiska stängning. Nätet med inbyggda magneter är idealisk för alla sorters hus eller lägenheter, speciellt för hus och villor med trädgård, nära stranden eller på landet.

Myggnätet är lätt att montera eftersom det kan justeras och anpassas till olika höjd och bredd. Dörrnätet passar till alla slags dörrar och kan lätt tas bort och installeras på en annan dörr. Myggnätet innehåller  2 gardiner (paneler) med 9 magneter i varje gardin. 12 fästremmar med kardborrband gör att du inte skadar dörrramen. Detta insektsnär är perfekt för gårdsdörrar – när du inte vill att djuren ska lida av alla flugor i ladugården. Skjutdörrar fungerar det utmärkt på och så klart bakdörrar, terassdörrar, ytterdörrar, balkongdörrar och tält m.m.

Köp Magnetiskt insektsnät hos Lagerpriser.nu här!