lagerpriser.blogg.se

Jag skriver för Lagerpriser.nu som är en svensk nätbutik med coola prylar till bästa priserna. Jag testar olika saker jag köper från lagerpriser.nu. Lagerpriser som startade i Norge har massor av coola och roliga prylar av kända märken inom kategorierna Hem & Trädgård, Strand & pool, Hobby & Fritid, Sport & Träning, Lek & Spel, Teknik, Skönhet & Hälsa med massor av avslappningsprodukter.

Uppblåsbar Loungesoffa

Kategori: Allmänt, Camping, Hem och Trädgård, strand och pool

 
 

Nu i sommar behöver du njuta av maximal komfort med enkla medel! Därför vill jag berärtta om den här Loungesoffan som är uppblåsbar. Du bär din väska med en soffa till stranden, parken, poolen, till fjällen eller festivaler. På några sekunder har du din lounchsoffa som du kan både sova, sola och relaxa i! Den uppblåsbara lounchsoffan är både rolig och lätt att installera, bara blås upp den på några sekunder genom luftfångande rörelser. Sväng den här ultralätta väskan runt i luften och din stol är redo att använda. Enkel att fälla ihop – bara rulla in den i en praktisk väska.

Använd denna fantastiska luftsoffa och glöm de tunga strandstolarna eller handdukarna! Du kan använda den vart du vill, på vilken yta som helst t.ex sand, gräs eller berg. Njut i sommar med vänner och familj i trädgården eller du kanske ska ut på eskapader och äventyr? Ta med den här uppblåsbara loungesoffan för sköna vilostunder under fjällresan eller utflykten till stranden. Perfekt att frakta i husvagnen eller i bilen om du ska ut och campa. Slå upp tältet och placera ut dina härliga loungesoffor i söderläge för härliga solstunder. Den här stolen är tillverkad av poluester och är vattentät därför kan den användas i vattnet också. Mycket hållbart material gör att du inte behöver vara så rädd om den. När du ska ut och resa kommer den att ligga i en fullständig förvaring, en ryggpåse med handtag för väldigt enkel transport. Den mäter ca: 20x34x17 cm och är därför väldigt smidig och lätt att bära med sig. För sköna stunder och vila , bara blås upp soffan på några sekunder. Måttet på soffan är ca 190 x 70 x 50 cm i uppblåst läge därför kan du använda den även som säng på festivaler eller på campingen. Förpackningen kommer på svenska.